Kip & Gevogelte

Kelly Bronze(scharrelkalkoen)

De farms van familie Kelly
De farms van de familie Kelly zijn allemaal gevestigd rond Danbury in Essex Engeland, en zijn gebaseerd op "het beste van het beste, dit betekent vooruit kijken als ook terug kijken" in de wijze van het houden van de KellyBronze®.

Al meer dan 30 jaar hanteren Derek en Mollie Kelly samen met hun zoon Paul traditionele en natuurlijke productiemethodes voor het houden van kalkoenen, in eerste instantie speciaal voor de kerst.

Dit veranderde in de loop van de jaren in een productie voor het gehele jaar rond. Voor de kerstmarkt bestaat een traditie van oudsher dat de kalkoen van nature brons gevederd is. Toen in 1983 de tijd rijp was lanceerde Familie Kelly de KellyBronze®.

Absolute marktleider in Engeland
Met toewijding aan het traditionele houderij systeem samen met het dierwelzijn en voedselveiligheid, brengen ze de KellyBronze® tot de hoogste standaard die de houderij heden ten dage kent. De KellyBronze® is momenteel absoluut marktleider in Engeland op het terrein van "traditional farm-fresh market".

De KellyBronze® worden samen met tientallen traditionele kalkoenhouders geproduceerd voor de speciale Engelse markt. De KellyBronze® wordt verwerkt in onze eigen speciaal ingerichte verwerkingseenheid en vervolgens uitgeleverd aan kwaliteitsslagers, de speciaal poelier, de betere restaurants/hotels en top cateringbedrijven.


   Bestel online

  Contactgegevens
 

  Openingstijden