Rundvlees

Beef Best


Rundvlees. Het is een delicatesse waar u elke dag van kunt genieten, of u nu houdt van een Hollandse pot of van internationale gerechten. Denk bijvoorbeeld aan een mals biefstukje, een entrecote met een mooi vetrandje, een zacht braadlapje of een ouderwetse gehaktbal. Steeds meer smaak- en kwaliteitsbewuste consumenten kiezen daarom het beste rundvlees: Beef Best. U hoeft geen kenner te zijn om het verschil te proeven tussen rundvlees en Beef Best rundvlees. U proeft de excellente smaak, structuur en marmering van het vlees. Kwaliteit die niet begint in uw keuken of in onze slagerij, maar waarvoor u terug moet naar de oorsprong van het vlees. Kijk mee in de stallen en ontdek het geheim van Beef Best.

Daarom luxe vleesvee
Beef Best rundvlees is heerlijk mals. U proeft in feite de fi jne structuur van het vlees. Dat is de reden dat wij kiezen voor het Verbeterd Roodbont ras, het Wit/Blauwe rund en de Blond d'Aquitaine. Deze runderen hebben van zichzelf vlees met de befaamde fi jne structuur. Ze zien er gespierd uit en zijn dan ook goed voor een fl inke portie hoogwaardig vlees.

Met plezier in de stal
Het is niet zo eenvoudig om aan dit lekkere vlees te komen: jongvee van deze rassen is schaars. Het is vooral te vinden bij kleinschalige agrarische bedrijven; veehouders voor wie het fokken echt een passie is. Deze veehouders hechten waarde aan dierwelzijn. De pasgeboren kalfjes blijven gedurende de zoogperiode bij hun moeder. Zomers zijn ze buiten, in de weide, 's winters in de stal. In de stal krijgen de runderen alle ruimte. Ze liggen op een dikke laag stro. De runderen krijgen een zorgvuldig samengesteld menu, met onder meer gras, maïs, aardappels en gedroogde granen. Dankzij deze natuurlijke ingrediënten krijgt het vlees zijn volle smaak.

Op en top Hollands
Beef Best rundvlees is op en top Hollands vlees. Gaat u maar na. Het is afkomstig van luxe vleesvee, dat is:

  • Geboren bij een Nederlandse veehouder
  • Grootgebracht op een Nederandse boerderij
  • Geslacht door een Nederlandse slachterij
  • Uitgesneden en geleverd door een Nederlandse vleeshandel


Van bord naar stal
Hebt u een stukje vlees op uw bord, dan kunnen we altijd achterhalen uit welke stal dit vlees afkomstig is. Dat is belangrijk voor het waarborgen van de voedselveiligheid. Onze toeleverende veehouderijen moeten beschikken over het IKB-keurmerk. IKB staat voor Integrale Ketenbeheersing. Het keurmerk geeft u de zekerheid dat de IKB-bedrijven hun antibioticagebruik registreren en samen met hun dierenarts veel aandacht geven aan diergezondheid.

Heel goed én heel lekker
U kunt erop rekenen dat de Beef Best runderen een goed leven hebben gehad. Dat is een prettig idee voor u en ons. Als slagerij nemen we geen genoegen met alléén dierwelzijn. Dierwelzijn zegt namelijk nog niets over de smaak. En dat is precies waar Beef Best zo sterk in is: mals vlees met een heerlijke smaak. Daarom is dit voor ons het beste stukje rundvlees: verantwoord, gezond én smaakvol.

En nu in de pan…
Met het Beef Best rundvlees in de pan bereidt u de lekkerste gerechten. Wilt u precies weten hoe u het vlees het beste kunt bereiden, zodat u het mals en smaakvol houdt? Vraag ons dan in de slagerij om advies. Wij helpen u graag. Alvast smakelijk eten!


   Bestel online

Farm2Fork


Het klimaat in Ierland is zeer gematigd en heeft meer dan voldoende neerslag. Er is meer dan genoeg weidegrond beschikbaar met een overvloed aan groen voedzaam gras. De Ierse kruislingen zijn het resultaat van kruisingen tussen de beste Europese vleesrassen over een periode van 50 jaar.

Het Farm2Fork programma
James Tormey, een meesterslager uit de bekende Ierse slagersfamilie die met haar producten al vele prijzen heeft gewonnen, selecteert persoonlijk bij diverse veehouders de beste koeien voor onze afnemers. Alleen de beste zijn goed genoeg en komen uit de counties Kildare, Westmeath, Offaly, Longford en Meath. Het "Farm2Fork"-programma van James Tormey garandeert niet alleen een juiste wijze van fokken en mesten maar geeft ook richtlijnen voor duurzaamheid, dierenwelzijn.

Kwaliteitsgarantie
Het assurance label van Bord Bia geeft vervolgens absolute zekerheid omtrent herkomst en veterinaire kwaliteit. Als meesterslager verzorgt James Tormey vervolgens dat het vlees ter plekke wordt geslacht en op Hollandse snit wordt uitgesneden, gevacumeerd en geëtiketteerd.


   Bestel online

  Contactgegevens
 

  Openingstijden